BuitenFestival Kidsproof 2018


Zaterdag 19 mei organiseert DoeMere voor de 4e keer het BuitenFestival op het grote parkeerterrein in DoeMere. Naast alle activiteiten in DoeMere kunnen bezoekers terecht op het Buitenplein en Noordeinde voor het Kidsproof Kinderfestival.

BuitenFestival
Het BuitenFestival is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Almere Buiten, waar gezinnen met kinderen heel veel leuke gratis activiteiten kunnen doen. Dit jaar is er meer dan ooit te doen. Namens de winkeliers van DoeMere kunnen kinderen van 5 to 15 jaar terecht voor bijvoorbeeld een kookworkshop, of zelf een graafmachine besturen, een rondje op een Segway of een potje lasergamen (door Gladiator Sports).

KidsProof Kinderfestival
Aangezien de gezinnen toch al naar Almere Buiten komen, is het Kidsproof Kinderfestival toegevoegd aan de programmering van het BuitenFestival. De activiteiten zijn perfect te combineren, zodat er een hele dag vol plezier en vertier is voor het hele gezin! De Kidsproof activiteiten vinden plaats op het Buitenplein en het Noordeinde in Almere Buiten Centrum.

Het BuitenFestival Kidsproof festival is op zaterdag 19 mei aanstaande en start om 10:00 uur. Bezoekers kunnen tot 17:00 uur meedoen aan de meer dan 30 verschillende activiteiten.

Voor meer informatie check de website www.doemere.nl/buitenfestival of buitenmere.nl/kidsproof