BuitenFestival 2017

Op zaterdag 20 mei is het weer zover! De derde editie van het BuitenFestival gaat weer van start. Zoals gebruikelijk speelt het festival zich af op het grote parkeerterrein van Doemere en op het Baltimoreplein naast het NS station.

Doemere
Dit jaar verwelkomen we 2 nieuwe attracties. Een klimmuur van bijna 10 meter hoog, waar 2 personen tegelijk een poging kunnen wagen de snelste tijd neer te zetten en een rodeostier waar het juist gaat om degene die het langst kan blijven zitten. Natuurlijk kun je ook weer lasergamen, een rondje op de Segway en is de kluskeet van Buurman & Buurman er ook! Het festival begint om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Wat is er allemaal te doen?

 1. Met je huisdier op de foto – Esther Vinju Photography
 2. Speurtocht, knutselen en schmink
 3. Tuinieren met Ranzijn
 4. Beklim de klimmuur
 5. Graafmachine besturen
 6. Kluskeet Buurman & Buurman
 7. Springkussen
 8. Rodeostier
 9. Dierenambulance
 10. Segway
 11. Lasergamen & Boogschieten – Gladiator Sports

Baltimoreplein
Ook dit jaar kun je weer genieten van muzikaal Almeers talent op het BuitenPlein! Met een gevarieerde programmering is er voor iedereen wat leuks om naar te luisteren. Het programma start om 12:00 uur met een leuke kidsvoorstelling. Ook is er ruimte voor de Dutch Sing-a-Long van Caroline in ’t Veld, Petra Dirkmaat en Cora Spaans. Tot 21:00 uur kun je genieten van diverse bands zoals The Assorted Travellers en nog veel meer!

Kom dus op zaterdag 20 mei naar Almere Buiten Centrum voor het hele gezin GRATIS toegankelijk!

Bekijk het programma van BuitenFestival hieronder: