Kerstmarkt Buiten

fb-evenement-omslag
Op 16 en 17 december kun je door heel Almere Buiten Centrum genieten van een ultieme Kerstbeleving! Met meer dan 40 kramen, heel veel muziek, theater en kids entertainment is het de grootste Kerstmartk van Flevoland! De Kerstkramen zijn allemaal gevuld met het beste van de winkels uit het centrum, aangevuld met 10 oude ambachten en andere aanbieders. Kom dus lekker Kerstshoppen in Buiten op vrijdag 16 en zaterdag 17 december!

Globeplein
Op het Globeplein staan ruim 10 kramen met lekker eten en drinken en andere Kerstartikelen. Op vrijdagavond en zaterdag kun je genieten van de Kerstmuziek van Brassband Almere. Zaterdagmiddag speelt de band van St Hubertus met haar 40 leden hun mooiste Kerstrepertoire. Kinderen kunnen heerlijk springen op het Peperkoekspringkussen. Ga op de foto met Giant Santa of kruip  in de huid van de Kerstman, Kerstvrouw en 2 kerstelfjes.

BuitenPlein
Het BuitenPlein vormt het hart van de Kerstmarkt. Daar kun je heerlijk genieten bij het kampvuur van 10 oude ambachten en heel veel kids entertainment. Uiteraard kun je hier terecht voor heerlijk warme gluhwein, chocomelk of erwtensoep. Om dit alles echt gezellig te maken is er muziek van Vocal Motion, Muziek Enzo en Huiskamerconcerten.

  • Kampvuur
  • Muziek
  • Straattheater
  • 2 Oud Hollandse spellen
  • Boomstam zagen
  • 10 Ambachten

Doemere (voor de HACO en Keukenloods)
Wil jij weten wat je met de Kerst in huis moet halen qua decoratie? Bezoek dan het plein bij Doemere! Daar staan de winkeliers van Doemere met hun beste Kerstartikelen en ben je in een keer op de hoogte van de laatste trends op woongebied. Wil je echt iets bijzonders meemaken? Stap dan binnen in een reusachtige SnowGlobe, waar je direct op de foto gezet wordt door ISO Foto.

Plein voor de Kerk
Bij de kerk kunnen de kinderen kijken naar de levende Kerststal. Er staan ook nog 5 kramen en je kunt er genieten van muzikale optredens van o.a. een Syrisch koor.

Noordeindeplein
Heb je je Kerstoutfit nog niet gekocht? Dit is de plek waar je zeker zult slagen voor een mooi outfit tijdens de Kerstdagen. Op dit plein zul je zeker in aanraking komen met de vele straatartiesten die door het hele centrum voor vertier zullen zorgen. Bezoek dus alle locaties en geniet van een echte Kerstmarkt.

programma-2016