Buiten On ICE – Schaatsen in Almere Buiten Centrum

Buiten On ICE – Schaatsen in Almere Buiten Centrum

Grote schaatsbaan in Almere Buiten Centrum

Almere Buiten – Op zaterdag 15 december opent de grootste schaatsbaan van Almere haar deuren in Almere Buiten Centrum. De ijsbaan is een initiatief van Gemeente Almere en is in nauwe samenwerking met winkeliersvereniging Buitenmere en Woonboulevard DoeMere tot stand gekomen.

Het evenement Buiten On ICE is voor iedereen toegankelijk tussen 15 december en 6 januari 2019 en is elke dag geopend. De schaatsbaan is ruim 500 m2 groot en is volledig overdekt, zodat bezoekers ook met slecht weer lekker kunnen schaatsen. De ijsbaan komt naast het bekende BuitenHuis te liggen op het Baltimoreplein. In het BuitenHuis kunnen bezoekers genieten van een warm drankje en zullen er geregeld activiteiten worden georganiseerd voor kinderen.

Voor een klein bedrag – slechts € 3 –  kan iedereen komen schaatsen. Bezoekers die geen eigen schaatsen hebben, kunnen schaatsen huren voor €2. Alleen op Eerste Kerstdag is de schaatsbaan gesloten.

Speciaal voor alle scholen is er in de week van 17 t/m 21 december schoolschaatsen. Scholen kunnen tegen een gereduceerd tarief een uur lang schaatsen. Geïnteresseerde scholen kunnen zich aanmelden via de speciale website www.buitenonice.nl/schoolschaatsen.

Voor meer informatie kunnen bezoekers terecht op de website van Buiten On ICE www.buitenonice.nl

Leave a Reply