Sinterklaas Intocht 2018

Sinterklaas Intocht 2018

Op zaterdag 24 november kun je Sinterklaas verwelkomen in Almere Buiten Centrum. Sinterklaas komt net als voorgaande jaren met z’n Zwitserse Garde, heel veel Pieten en natuurlijk Amerigo! Sinterklaas wordt dit jaar onthaald door Wethouder Hilde van Garderen op het podium op het Globeplein.

Globeplein

Anders dan voorgaande jaren komt Sinterklaas dit jaar aan op het Globeplein, waar de Goedheiligman op een groot podium zal worden onthaald met een spetterend podiumprogramma. Spreekstalmeester Jonathan Baij en Wethouder Hilde van Garderen zullen de bezoekers trakteren op een leuk programma met veel muziek en dans. Naast het entertainment op het podium, staat natuurlijk de Grote Sinterklaas Optocht op het programma.

Optocht Sinterklaas

Zoals ieder jaar zal Sinterklaas ook weer een grote optocht door heel Almere Buiten Centrum doen op zijn trouwe metgezel Amerigo. De optocht gaat vanaf het Globeplein via het Noordeinde naar DoeMere. Bezoekers kunnen tijdens de optocht genieten van alle verschillende Pietenacts en natuurlijk heel veel snoepgoed.

Programma

  • Start programma Globeplein: 11:30 uur
  • Aankomst Sinterklaas: 12:00 uur
  • Dansoptreden: 12:10 uur
  • Start Grote Optocht: 12:15 uur
  • Sinterklaas in DoeMere: 13:00 uur
  • Pauze: 13:30 uur
  • Sinterklaas naar Globeplein 14:00 uur
  • Einde programma: 15:00 uur

De Sinterklaasintocht in Almere Buiten Centrum wordt mogelijk gemaakt door Winkeliersvereniging Buitenmere en Woonboulevard DoeMere. Voor meer informatie, bezoek je onze Facebookpagina Facbook.com/AlmereBuitenCentrum.

Leave a Reply