Halloween Run Almere 2018

Halloween Run Almere 2018

Op zaterdag 27 oktober 2018 wordt de tweede editie van de Halloween Run Almere in Almere Buiten gehouden. Het parcours van 5 kilometer voor volwassenen loopt nu voor een groot deel door het Meridiaan Park en zal zorgen voor een heel nieuwe en gruwelijke ervaring voor de hardlopers.

De start & finish vindt plaats op het Globeplein. De Halloween Kids Run is net als vorig jaar 1 kilometer, maar het parcours loopt dit jaar volledig door het centrum. De start van de Kids Run is om 17:00 uur. De start voor de volwassenen is om 20:00 uur.

Voor de bezoekers van de Halloween Run Almere is er ook van alles te zien en te beleven, zo zijn er verschillende cosplayers waar je mee op de foto kunt! Kom en beleef Halloween in Almere Buiten Centrum!

Aanmelden voor de Halloween Run Almere 2018 kan direct via www.halloweenrunalmere.nl.

Leave a Reply